Vienas kamuoliukas ir nedidelis priedukas

Kojininiai siūlai standartiškai yra pakuojami į 100 g kamuoliukus, kad užtikrintai užtektų didelei vyriškai kojai. Opal prie tradicinių 420 m nuo savęs prideda dar 5 ir tik tie, kam niekada nepritrūko nedidelio galiuko mezginiui užbaigti, gali sakyti, kad tai yra niekis.

Mezgant moteriškas nedidelio dydžio ar nelabai ilgo aulo kojines, iš tos 100 g pakuotės lieka visai nemenkas galiukas. Žinoma, galima juos kaupti ir tada jau pulti į gilius kūrybinius vandenis (tą labai skatina ir vienodas visų keturgijų kojininių siūlų storis, susukimas bei sudėtis). Bet iš anksto pagalvojus ir paplanavus (ir pridėjus priderinto vienspalvio truputį), kaip padarė Rimutė, iš vieno standartinio kamuoliuko turėsite porą normalių kojinių su auliuku ir dar priderintas pėdutes. Sau – patogiam derinimui prie tų pačių rūbų, bet skirtingų aplinkybių (ar avalynės) – ar dviejų laimingoms artimų žmonių kojoms, ryšiui sutvirtinti ar jį pabrėžti 🙂 .

Ir pabaigai naudodamiesi kojinių tema, nemokančius jų megzti labai kviečiam į kursus – atrasite net ne naują mezgimo pasaulio šalį – naują visatą, pažadu! 😉

Rimos Daugėlienės megztos kojinės su pėdutėmis iš Opal Safari 9534 ir Regia Fashion Shine 6849. Pėdučių aprašymą rasite čia.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00