Kolekcijos tęsinys

Ką aš sakiau – idėjos įtraukia! Langelių iš nukeltų akių ir gerų bei išvirkščių akių kombinacijos stipriai laiko Rūtos vaizduotę savo gniaužtuose :).

Pradėjusi nuo vienspalvės versijos sau, megztinyje bičiulei Rūta įvedė papildomą, bet giminingą spalvą, marčių megztiniuose į kraštelius jau įsipaišo spalvotas Noro siūlas, kuris šiandieniniame megztinyje užima nebe pagalbinę, o lygiavertę (bent jau matematiškai skaičiuojant) poziciją šalia vienspalvio pilko tvido.

Tas pilkas tvidas parinktas neatsitiktinai – lengvi spalviniai intarpėliai bei nelygi tekstūra tobulai susišaukia su spalvotu siūlu ir savo sudėtimi, ir labai panašia siūlo sandara, o neutrali spalva dar labiau pabrėžia ir pagarsina ir taip jau ne pačius tyliausius japoniškus spalvynus.

Megztinis neiškrenta iš visos kolekcijos savo raštais ir koncepcija, bet kartu jis yra savarankiška asmenybė su savo spalvomis ir vingiais. Spalvų jis turi daugiausia ir jos labai gražiai sudėliotos taip, kad pabrėžtų siaurėjančią liemens dalį, o ilgai spalvotai pabaigai moja tokie pat ilgi ir spalvoti rankogaliai. Labai ilgi :). Ir tokie pat raiškūs.

Rūtos Juzėnienės megztas megztinis ir nuotraukos. Siūlai – Isager Tweed (Winter Gray) ir Noro Flower Bed 1395, 1389,

1 komentaras apie “Kolekcijos tęsinys”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00