Ilmava 14

Ta-dam: „Ilmava” sulaukė keturioliktos serijos! Ir atspindi ji pačias aktualiausias mūsų laiko tendencijas.

Pradėkime nuo fotosesijos – dramatiškai atrodanti undinėlė su rūbais ežere, kol nešios šį megztuką, primins Audronei išskirtinio karštumo vasarą, kai net atostogaujant kaime grėsė iškepti.

Atsispindi šioje „Ilmavoje” ir daug globalesnė laikmečio tendencija – pandemija, ar tiksliau sakant, privalomos veido kaukės, pirmosios kurių buvo (ir yra, tik spalvynas kiek prasiplėtė reikalams užsitęsus) panašios melsvai žalsvos spalvos. Audronės mezgimo draugė Kristina mus pradžiugino, pasirodydama pirmą kartą po ilgų karantininių mėnesių klube su naujai nusinertu idealiai spalviškai prie dėvimos kaukės pritaikytu žalsvu lininiu šalikėliu. Vakaro pabaigoje Kristina jau įdėmiai skenavo ką tik pasipildžiusią Rosarios4 For Nature print lentyną ir traukė iš spalvotos krūvos žalsvai melsvas sruogeles. Naujam megztiniui prie kaukės ;).

Idėja tą pat minutę su tikru viruso apsukrumu prasiėjo per visų tą ketvirtadienį susirinkusių galvas, o artimiausią draugę paveikė greičiausiai ir efektyviausiai – ir Audronė paliko tą vakarą MZ su glėbeliu panašių atspalvių sruogų.

Išvažiavo atostogauti į kaimą ir, kaip matote, laiko veltui neleido ;).

Ši, trečioji jau numegzta, „Ilmava” pagaliau turi tikras skylutes apatinėje megztinio dalyje – kitokias nei originalioje versijoje, bet tame ir serialo įdomumas ;). Megztukas ilgom rankovėmis liudija, kad Audronė neiškepė galutinai savo kaime – bent jau rudens ir greitai ateisiančios vėsumos suvokimo, kad ir kaip besistengė, saulė jos galvoje tikrai nepajėgė sunaikinti. Tropinė kaitra baigsis ir įaudrinta oda su dėkingumu glausis prie minkštutės ir švelnios medvilnės. Vidutinio storio, ji šiemet karaliauja vasaros mezginiuose.

Norėtųsi viltis, kad kaukių dėvėti tuomet jau nebereikės, bet situacija, deja, krypsta pesimistine linkme… 🙁 Kai kurių dalykų negali pakeisti, bet požiūris – dalykas daug labilesnis ;). Ką jau ką, o gaminti iš citrinų limonadą kūrybingi mezgantys žmonės visada mokėjo, todėl jei jau atsiranda tavo gyvenime privalomos veido kaukės, priderintas megztukas daug labiau gražins gyvenimą nei nuolatiniai skundai dėl jų dėvėjimo. Beliko tik prisiderinti mezgimo draugę 😉 – Kristina, kviečiam į kompaniją!

Audronės Steponaitienės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – Rosarios4 For Nature print 119, modelis – „Ilmava„.

2 komentarai apie “Ilmava 14”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00