Sveikam kūnui ir sielai

Vitaminas C ir kelionės bei graži gamta naujoje aplinkoje – vieni pagrindinių stulpų, ant kurių laikosi mūsų fizinė bei psichinė sveikata. Mažesniu mastu tą patį galima pasakyti ir apie pereinamų spalvų skareles – procesas dovanoja mums ramybę ir meditatyvią čia ir dabar būklę bei džiaugsmą akims, rankoms ir širdžiai, o rezultatas saugo strategiškai svarbią kūno vietą nuo peršalimo. O ką turėsime, sudėję į vieną visus šiuos dalykus (Edita savo skarelę mezgė paeiliui dryžuodama Vitaminą C ir Šveicarijos Plynaukštę)? Teisingai – taip intensyviai visų ieškomą gyvenimo džiaugsmo ir jaunystės eleksyrą ;).

Netikėti ir nuostabūs spalviniai deriniai, kuriais džiaugsimės ne mes vieni, o visi, nuolat dėvimą skarelę matantys, leis mums jaustis visuomeniškais altruistais (pacituosiu išskirtinių megztų kepurių (ir ne tik) autorę Anną Zilboorg, sakiusią, kad graži kepurė yra mūsų pilietinė pareiga, pradžiuginanti kiekvieną ją regintį praeivį), nes pasidalintas džiaugsmas ne dvigubėja, o trigubėja ir plinta geometrine progresija..

Proziškai nukrypdama nuo aukštesnių materijų pridursiu, kad ieškantiems lengvo, malonaus ir galvos nevarginančio, kelių nešildančio, o akis džiuginančio kelioninio ar atostoginio mezginio, sunku rasti konkurentą šiam projektui. Žiemą kartu su Kalėdų seneliu prie karšto vyno taurės širdingai sau dėkosite :).

Editos Jankevičienės megzta skarelė ir nuotraukos. Siūlai – Zauberball100 2365 (Šveicarijos plynaukštė) ir 2403 (Vitaminas C), modelis – „Arabian Nights„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00