Damučių vasara

Nesileiskite suklaidinami švelnaus Noros amžiaus – ši mažoji damutė turi aiškią nuomonę, apie tai, kas jai gražu, ir moka tą išreikšti. Šiuo metu tai yra melsva su gėlytėmis. Istorija apie nenusirengiamą šiltą striukę (taip, mėlyną su gėlytėmis) labai šiltu metu liks šeimos archyvuose, o štai mamos megzta melsva suknytė yra pats tas rūbas populiariausiame Lietuvos kurorte – apsmukusius trikotažinius šortus ir patogias nutampytas maikes renkitės patys!

Kas pasigedo bendrame paveiksle gėlių dedamosios, tai įsižiūrėję atidžiau pamatysite baltą perlamutrinę gėlytės formos sagutę nugaroje ir visą vainiką suknelės apačios kiauraraštyje.

Jurgitos mergaitės gimė princesėmis, todėl ir antroji suknutė – vyresnei sesei – jau pakeliui (į MZ dienoraštį ;)). Jurgita turi visokių planų paversti ją rudeniui atėjus žiemine („ką aš čia dviems mėnesiams mezgiau???”), aka primegzti ilgas rankoves, ir net aš negaliu pabumbėti dėl tokio praktiškumo, kai siūlas toks plonas ir toks gražus! O bet tačiau, net jei ir jos ilgalaikiams planams Medos spintai nebus lemta išsipildyti, ir be jų naujoji suknelė jau turi užimtą ir labai gražiai besišypsančią pirmąją vietą paveldėjimo eilėje ;).

Jurgitos Mieželytės megzta suknutė dukrai ir nuotraukos. Siūlai – Schoppel-wolle Cotton Ball 2275, sagutė – Union Knopf, modelis – „Little Erantis Dress„.

1 komentaras apie “Damučių vasara”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00