Pilka zona

Jolantos kalėdinės dovanos šeimos moterims yra ne tik jos pačios mėgstamos pilkos spalvos – ji tikrai nešiojama ir mylima daugelio, o ir Pantone pagaliau pripažino tai oficialiai, išrinkdama pilką 2021 metų spalva.

Rinkdamasi dukros megztukui siūlus Jolanta truputį abejojo, ar gerai melanžinis vilnos ir medvilnės derinys atskleis sudėtingą raštą, ar nebandys konkuruoti su galybe smulkių pynučių, ar nebus per margas darbiniam rūbui. Nuotraukos išsklaido visas abejones – raštas matosi puikiai, melanžas suteikia subtilumo, bet nekonkuruoja su parinktais raštais, siūlas gerai nešiosis ir bus malonus prie kūno net jautriausiam žmogui. Kad tiko žmogui, galim remtis tik žodžiais, šuniukui modeliui taip pat tiko puikiai :).

Ir dar pilkame Kalėdų senelio maišo skyrelyje atsirado dvi poros minkštų ir pūkuotų kojinių dukrai ir marčiai. Čia tai jau siūlas visai nesiruošia kukliai slėptis užkulisiuose, trukdo švariam vaizdui nuotraukose ir bando ginčytis su raštu, nes raštas, aišku, gražu ir išradinga, ir puošnu, ir labai moteriški tie kiauraraščiai, bet ir AŠ esu svarbus, esu šiltas, jaukus, mielas, pūkuotas ir net kukli pilka spalva negali užmaskuoti mano gerumo – net į nuotraukas ant sniego žiūrėti nešalta ;))!
Meu Bem siūlas visai legaliai gali būti priskiriamas kojininių šeimai, nes turi sudėtyje reikiamą procentą poliamido, bet jis toks mielas, purus ir švelnus, kad be pirmosios pavyzdinės Dalios poros nedaug kas kojinėms jį rinkosi – labiau megztukams, skaroms, kepurėms ar net pirštinėms. Jolanta demonstruoja, koks gražus jaukumas iš jų gaunasi. Ir koks išradingas – nors siūlas ir nenori užleisti primarijaus vietos ir bando sutraukti į save visas prožektorių šviesas, sunkiai jam sekasi visai nustelbti ir subtilų rašto parinkimą, ir įdomius skirtingus kulnus.

Jolantos Vainutienės kalėdiniai mezginiai ir nuotraukos. Megztukas megztas dukrai iš Drops Cotton Merino 19, dvi poros kojinių – iš trijų kamuoliukų Meu Bem 14.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00