DOBILŲ IR KATILĖLIŲ PIEVOS

Kelioninių mezginių konkursui einant į pabaigą, jau ruošiantis burtų traukimui, visai „atsitiktinai” pasivaikščiojau po senokai pastaruoju metu lankytą Ravelry puslapį, kad iš šios virtualios kelionės grįžčiau su dar vienu fantastinio gražumo projektu (kol kas dvigubu, bet iš pasakojimo galima spėti, jog tęstiniu;)). Pati labai mėgstu savo įspūdžius sumegzti į kojines, tai labai pasidžiaugiau dar viena artima siela:),Jei prieš tai esantys projektai vienaip ar kitaip siejosi su realiomis kelionėmis (ten, kur vasarą dar galėjome keliauti), tai šis – labai simboliškai atspindi pasikeitusį mūsų pasaulį. Net pačios artimiausios kelionės – į kaimynystėje žydinčią pievą – atneša ne mažiau įkvėpimo, grožio ir impulsų kūrybai.

„Šią vasarą atradusi rytinius pasivaikščiojimus, negalėjau atsikratyti minties, kad tą ėjimo gerumą turiu kažkaip apčiuopiamai įprasminti. Iš pradžių tik fotografavau gėles ir tuo džiaugiausi, o po to sugalvojau, kad jas reikia numegzti. Ir beveik tuo pat metu perskaičiau Mezgimo zonos įrašą apie „išmegztas keliones”, kuris buvo lemiamas impulsas savo sumanymo įgyvendinimui.
Taip gimė dvi poros kojinių – dobilų ir katilėlių pievos. Dar galvoje sukosi ir trečioji pora, bet kadangi „modeliai” šiai porai jau nužydėjo, tai gal kitais metais grįšiu prie „kelionių/pievų” temos.”

Kadangi Eglė ne tik nuostabiai mezga, bet ir fantastiškai fotografuoja savo projektus, kviečiu kartu pasivaikščioti po tas gaivias, kvepiančias jos vasaros pievas, nūnai jau nužydėjusias gamtoje, bet ne mezginiuose :).

Eglės Lašinskienės megztos kojinės, istorija ir nuotraukos. Siūlai – Schoppel-Wolle Wunderkleckse 2177, Zwerger Garn Opal Schafpate 9751, Drops Fabel 911 (Piknikas) .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00