Žiema su Plotulopi

Naujienos keliauja nenutrūkstamu srautu, bet ratas karts nuo karto vis apsisuka – mes akylai sekame, kad nepritrūktume jokių neverptos islandiškos Plotulopi (100% islandiška vilna, 100 g ~ 300 m) spalvų.

Neutralių spalvų reikia nuolat ir jos be jokios konkurencijos nuolat pirmos keliauja į papildymo užsakymą ir šis papildymas yra iš tų retų, kai gavome visus tiek pilkus, tiek rusvus atspalvius.

Atkreipkite dėmesį, į tą paskutinį diską bendroje juodai-baltų atspalvių nuotrukoje – jis yra ne juodas, kaip atrodo iš toli, o žvaigždėtų kibirkščių pilno naktinio dangaus.

Toks pat visokių atspalvių pilnas ir rudas kamuoliukas, užbaigiantis (o kitoje nuotraukoje pradedantis) šiltų natūralių rusvų atspalvių seką.

Prie natūralių nedažytų vilnų šliejasi ir labai gamtiškų atspalvių žalia kolekcija:

Šilumos žiemą išsiilgusiems – saulės ir šiltos terakotos atspalviai:

Natūralių atspalvių kolekciją lydintis spalvotas papildymas beveik visas yra netolygių, turtingų atspalvių su lengvu tvidiniu efektu – šviesi violetinė, šilta raudona, šiaurinės jūros melsva ir gili baklažano violetinė. Išimtis niuansuotiems kolegoms – intensyvus ryškus mėlynas diskas, aktualios ir labai madingos spalvos!

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00