Šiltas gobtuvas

Rosarios4 Terra mezgami įvairūs šilti dalykai, nuo pirštinių iki žieminių anklodėlių vaikams, bet turbūt daugiausia šito siūlo kamuoliukų virto kepurėmis (mūsų „Vilniaus kepurė” taip pat yra garbingame favoritų sąraše), nes labai jau tiesus, trumpas ir pramintas kelias: 1 kamuoliukas šilto, formą laikančio, storo ir švelnaus merino = tokiomis pat savybėmis pasižyminti kepurė.

Šiandieninio galvos apdangalo kepure tikra to žodžio prasme nepavadinsi, šis gobtuvas saugo ne tik galvą, bet ir kaklą, ir yra labai graži damiška alternatyva sportiniam stiliui. Turintis lengvo vintažo šarmo, jis tiks ir prie kasdienių drabužių, ir lengvai įsivaizduotume su juo žiemą kokią „Mažųjų moterų” heroję.

Kamuoliuko vieno, aišku, jam neužteks, bet užtai turėsite tris daiktus viename: ir kepurę (super draugišką šukuosenai!), ir šaliką, ir papuošalą. Galima nešioti ir atsismaukus, jei šilta, ir įdarbinti raištukus vėjui pučiant, o ir daili šilkinė skarelė gerai jausis ant galvos po gobtuvu, rimtam šaltukui paspaudus.

Svetlanos Fedorec megztas gobtuvas pagal šią pamoką, siūlai – Terra 01.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00