Kieran Foley & Co

Pagaliau pirmą kregždę pasivijo visas būrys ir jau turime MZ visus 5 dizainerio Kieran Foley Schoppel-wolle kurtus Zauberball Crazy (75% vilna, 25% suyrantis poliamidas, 100 g ~ 420 m) spalvynus: Vėlyvas ruduo, Ankstyvas ruduo, Tamsios rožės, Šilto botanikos sodo įkvėptas. Kamuoliukų spalvos gundė dar iš pakavimo dėžės, todėl nenuostabu, kad taip greitai sulaukėme pirmų mezginių. Kol kas laimi ankstyvas ruduo 😉 – Jolanta numezgė iš jo skarelę, Virginija panaudojo jį kojinių fonui. Prasivaikščioti spėjo visi kamuoliukai, todėl labai nekantriai laukiam rezultatų. Jei šie siūlai jau ir seniau buvo vadinami spalvų terapija, tai tokiam koloristui įsimaišius, viskas tampa dar ypatingiau 🙂 . Beje, pats dizaineris tuoj išleis naujos skaros modelį su savo sukurtais Zauberball Crazy kamuoliukais :).

Kartu su naujienomis atkeliavo ir seni geri bei mylimi spalvynai: Tropinės žuvytės tiems, kam norėsis saulės ir grynų spalvų, tik pažiūrėkite, kokios jos skaidrios, net žaliausia žolė šalia atrodo nublukusi ir neryški ;).

Daiva mezga iš jų kojines ir jos vietoje net neskubėčiau, kad kuo ilgiau būtų galima mėgautis spalvomis 🙂 .

Upės vaga – mylimiausias rudeniškas spalvynas viename kamuoliuke ir Alpių kriminalas, jau spėjęs užkariauti ne vienos mezgėjos širdis (spintas taip pat 😉 ).

Iš šių siūlų įvairių daiktų mezgama beveik tiek, kiek ir kojinių (jei ne daugiau), bet atskirai norėčiau pasinaudoti gražiosiomis ponios Jūratės pirštinių nuotraukomis, kad pademonstruočiau, kaip puikiai šis siūlas atrodo pirštuotose pirštinėse. Jos bus ir šiltos, ir tvirtos (tuo pasirūpins sintetikos priedas), ir labai įspūdingai spalvotos – jei pasiseks, kiekvienas pirštukas turės savo spalvą :). Pirma pora megzta kaip tik iš ką tik atkeliavusio Alpių kriminalo kamuoliuko :).

Antroji ryški ir nuotaikinga pora megzta iš Mažojo lapiuko – jis jau seniau laukia jūsų MZ 🙂 .

O kokios gražios iš jo kojinės demonstruoja Sigita V.:

Kojinės mezgamos ir fotografuotos Daivos JuronytėsSchoppel-wolle Zauberball Crazy 1564. Pirštuotos pirštinės megztos Jūratės TamošauskienėsSchoppel-wolle Zauberball Crazy 2427 (Alpių kriminalas) ir 1702 (Mažas lapiukas). Paskutinė kojinių pora megzta ir fotografuota Sigitos V., siūlai – Schoppel-wolle Zauberball Crazy 1702 (Mažas lapiukas).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00