Džiaugsmingos naujienos!

Jau labai seniai nebuvo tokių gerų ir gausių naujienų iš Islandijos – neverpta Plotulopi (100% islandiška vilna, 100 g ~ 300 m) dabar puikuojasi MZ lentynose beveik visomis spalvomis 🙂 . Išskirtinai lengvas ir šiltas bei labai skalsus ir gražus siūlas yra tobulas megztiniui visiems gyvenimo atvejams. Garantuotai apsaugos, papuoš ir krepšiui svorio nepridės. Mano mylimiausias iki šiol jo derinys su moheriui – mezginys bus toks pat lengvas, bet dailiai kris ir bus gerokai švelnesnis. Ir nerti Plotulopi tinka kaip retas kuris siūlas – nėrinys bus minkštas ir dailus. Ir lengvas, kas labai aktualu, nes nerti daiktai, „suvalgantys” daugiau siūlų, atitinkamai ir sveria daugiau.

Gausiausi ir greičiausios išnykstantys – natūralūs, nedažyti atspalviai. Jų gausu tiek pilkų, tiek rusvų – tiek atspalvių, kiek gali pasiūlyti besiganančios avytės 🙂 . Norintys pažaisti perėjimais, lengvai susidėlios beveik nepastebimus spalvų pasikeitimus, o ieškantys pačio tobuliausio sau – taip pat išsirinks iš gausybės.

Populiari juoda Plotulopi kolekcijoje yra net trijų variantų – gryna gili spalva, juosta nedažyta ir juoda su spalvotais intarpėliais lyg žvaigždėmis danguje 🙂 .

Prie natūralių spalvų – gausi mėlynų atspalvių kolekcija, būrelis žalių ir saikingai spalvotų taškų – raudonų ir geltonų. Kaip žiedų 🙂 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00