Dar viena versija

Šiandien Dalia šypsosi – šis megztinis jai atnešė tik džiaugsmą 🙂 . Pavyzdukų, tiesa, pamezgė kiek, kad rastų sau labiausiai patinkantį tvido su moheriu derinį, bet jau kai rado, tai net ne darbo dieną į MZ siūlų atėjo – reikalas nelaukė!

Šviesią šio megztuko versiją jau matėte, Dalia išsirinko savo spalvas juodą moherį su juodu tvidu (taip, šitos spalvos Aran Tweed etiketėje juodu ant balto yra parašyta „Black”), tai jei manėte, kad juoda yra nuobodu arba kad tai net nėra spalva, turite progą pakeisti nuomonę 😉 .

Megztuko istorija taip pat prasidėjo instagrame, kai dar nebaigtas buvo pamatytas ir suplanuotas. Ėjosi tas, kurio mirtingai užsireikė, kaip per sviestą ir prie Dalios prilipo kaip antra oda. Jaukus, didelis, stilingo oversized silueto su negausiomis, bet raiškiomis detalėmis ir tokios turtingos „juodos” spalvos! Lyg norėtųsi sakyti žiemai, bet jaučiu, kad šitokį žvarbų ir vėsų „pavasarį” bus pats pačiausias 🙂 .

Kaip jau minėjau pirmadienį, Dalios mezgimo pasaulį šiuo metu valdo Danijos dizaineriai. Šios dienos mezginys – ir modelis, ir siūlai – ne išimtis 🙂 .

Dalios Liepuonienės megztas megztinis iš Isager Aran Tweed (Black) kartu su Isager Silk Mohair 30, modelis – „Bawi Sweater„.

1 komentaras apie “Dar viena versija”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00