Margas merinas

Schoppel-wolle Edition 3.0 (100% merino vilna, 50 g ~ 150 m) panašus į vakarykščio įrašo herojų, tik merino vilna čia dar švelnesnė, kamuoliukai mažesni, o spalviniai perėjimai greitesni – viskas todėl, kad šis siūlas sukurtas galvojant apie pačius mažiausius nešiotojus, kas jokiu būdu nereiškia, kad didesni nešiotojai nesiskaito 😉 . Trumpų perėjimų reikalauja ne vienas kūrybinis užmanymas, o švelnumas dar niekam nepakenkė.

Šio papildymo spalvynai subtiliai santūrūs: atkeliavo Kelrodis, Diena sode, Mineralų šaltinis ir Skalbimo diena.

Siūlas šis gali būti naudojamas patiems įvairiausiems projektams, bet šiuo metu Sophie Scarf vienvaldiškai karaliauja negailestingai išstūmęs visus konkurentus. Vienas kamuoliukas – viena skarelė, su visomis gražiausiomis ir įvairiausiomis spalvomis. Šį reikalą labai taikliai viena mezgėja pavadino šiltais karoliais. Tokia skarelė ir šildo, ir kostiumui spalvų suteikia, ir puošia bei džiugina akį.

Vieną naujos siuntos kamuoliuką (2471) kaip tik ir matote jau virtusį dailiu šalikėliu smagiose Danguolės Kiškienės nuotraukose su labai perspektyviu prierašu „Liūdi vienišas šalikėlis ir laukia dar dviejų draugų…„. O mes laukiam ne tik dviejų, daug gausesnio būrio – pasirodykit visi 🙂 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00