Tegyvuoja likučiai

Kojinių mezgimas visada buvo mėgstamas užsiėmimas, prieš Kalėdas suintensyvėjantis iki neregėtų mastų. Rezultatai būna ne tik puikių siurprizų po eglute pavidalu, bet ir daugybe pačių įvairiausių kojininių siūlų likučių. Kūrybiškam žmogui pastarieji yra tikras klondaikas – visi vienodos struktūros ir vienodo storio, jie taip ir prašosi į pačias netikėčiausias kompanijas.

Nesugalvojat, nuo ko pradėti – teįkvepia ir užveda jus ant kelio fantastinė Rasos kolekcija. Dryžiukai, 3 gerų ir 1 išvirkščios akies (arba atvirkščiai) stulpeliai, lygių akių skirtingų spalvų segmentai – nesudėtinga techniškai, o koks stebuklingas ir unikalus rezultatas, kokia begalybė variacijų ir koks džiaugsmingas procesas!

Tokių kojinių jums nepasiūlys joks kojininių siūlų gamintojas, nesutiksite nei vieno žmogaus su tokia pačia pora – mezgėjos stilius bei braižas tokiuose mezginiuose atsiskleidžia ryškiausiai.

Pasikartosiu, bet negaliu sau atsakyti malonumo dar kartą pasidžiaugti, tuo, kaip taikliai įvertino Rasos kojines jos draugė: „Šaltojo sezono juvelyrika”.

Rasos Drazdauskienės megztos kojinės ir nuotraukos. Siūlai – 4 gijų kojininiai „likučiai”.

2 komentarai apie “Tegyvuoja likučiai”

  1. Rasa,nuoširdžiai žaviuosi!!! tikra palaima kojoms ir širdžiai. Tos pačios akys ne tik žodžius verčia,bet ir :):)

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00