Šventinis stalas

Po ryškiausių kalendorinių žiemos švenčių grįžtame į darbus, pasikrovę ta pakylėta bendrystės ir stebuklo dvasia. Sugrįžtame ne tik į darbus, pradedame naujus metus, kurie bus taip pat kupini ir progų susieiti kartu, kartu švęsti kiekvieną gyvenimo akimirką. Dalį švenčių padiktuos naujas kalendorius, bet prie jo visada galime prisidėti ir mes, ne tik šventines progas daugindami, bet ir jas gražindami, pabrėždami ir pakylėdami.

Stalas – visų švenčių centrinė ašis ir mūsų rankdarbiai gali sukurti magišką šilumos ir meilės atmosferą.

Nuotraukos ir paserviruotas stalas kaip ir skirtas žiemos šventėms, ir nesvarbu, kad tos, pagrindinės, ką tik praėjo. Naujais metais jos vėl pasikartos. O kartu su jomis ir visa eilė džiaugsmingų švęstinų akimirkų :).

„Gal trūksta idėjų, kaip pasipuošti švenčių stalą. Traukit mezgnius, jie tinka visomis progomis – puošia, šildo, ramina, įkvepia ..
Pasipuoškit šv. Kalėdų ar Naujųjų Metų stalą savo megzta ar nerta staltiese, servetėlėmis ir jos papasakos už jo sėdintiems jūsų paslaptis, perduos linkėjimus, jūsų rankų ir širdies šilumą – be žodžių, tyliai.
Juk mezgi ir galvoji, galvoji ir mezgi, ir viskas ten sugula, tik reikia išmokti perskaityti ir pajusti. O šventiniai mezginiai – tai ir šventiniai palinkėjimai – gerumo, sotumo, šilumos ir jaukumo – būnant visiems drauge, remiantis į vienas kito petį.”

Aldonos Puteikienės nerta staltiesė iš Rosarios4 Crochet 6 (balta) ir nuotraukos bei tekstas.

2 komentarai apie “Šventinis stalas”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00