Atostogų kojinės

Židronė išvažiavo į pajūrį gerai ekipuota atostogoms, o grįžo – pilnai pasiruošusi ateinančiam rudeniui… 🙂

Prieš pat kelionę išsirinko mėgstamiausius kojinėms Zauberball Crazy kamuoliukus – ir ką tik atkeliavusias, ir akis pamaloninusias spalvas iš senų pažįstamų. Megzti turėjo ir kelionėje, ir jūros artumu besimėgaudama, nes namo parsivežė ne tik naujas poras, bet ir nuostabias nuotraukas. Ir, spėju, džiaugsmingai darbas ėjosi, kad taip spėriai rezultatai pasirodė. Vieną porą ji net pavadino „10”, tiek valandų tereikėjo jai numegzti. Juokais pasiginčyjo su manimi, kad neužteko kelionių pirmyn ir atgal, truputį daugiau valandų reikėjo ;). Aš, aišku, juokavau, kalbėdama apie vieną kojinę pirmyn važiuojant, kitą – atgal. Rimtai kalbant , aš skaičiuočiau visas 20, net ne 10 valandų porai, bet akivaizdžiai Židronei reikalai ėjosi su vėjeliu. Stipriu, nuo jūros ;).

Namo grįžta nuostabi jūros, temstančio dangaus, naktinio parko, smėlio ir susišiaušusių debesų su kukliom pajūrio gėlytėm spalvų kolekcija. Grįžta į spintą kvepėdama sūriu vėju, vėlyvom parko rožėmis, ilgomis šiltomis dienomis ir nerūpestingu laiku kartu, kad atėjus žiemai galima būtų išsitraukti sušalus ir akimirkai kojomis pajusti saulės įkaitintą smėlį ir šiltas švelnias bangas.

Viena pora (iš skanių naujienų) dar liko – kelionei atgal? ;). Ji truputį vėliau prisijungs prie Palangos draugijos. Kai prinoks erškėtrožės kopose.

Židronės Stankevičienės megztos kojinės ir nuotraukos. Siūlai – Zauberball Crazy 1507 (Rudens vėjas), 2475 (Foninis triukšmas), 2473 (Patrauklusis), 2427 (Alpių kriminalas) ir būsima pora iš 2472 (Oranžerija).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00