Magnolijos nuotykiai Rūdininkų girioje

Vilma ne vieną mezginį sau yra susiderinusi su kitu šeimos nariu, natūralu, kad į porą dažniausiai patenka dukra :). Ne vieną komplektą abi damos įsitaisė (ryškiausiai mano galvoje likę beretės), šis derinukas – iš naujausių. Vilmos megztuką jau matėte čia, o ir Anelė pagaliau įamžinta nuotraukose.

Abu megztukus – ir mamos, ir dukros – sieja ir tas pats siūlas, ir raudoni atspalviai (mama išsirinko sau vyno atspalvį, o mažai dukrelei ryškesnį rožinį), ir augalinis motyvas, kiekvienai savitas ir kitoje vietoje – mamai pečių juostoje, mažajai – megztuko apačioje. Pati labai mylėdama šį siūlą ir džiaugdamasi jo lengvumu, mielumu ir šiluma, negaliu nepritarti Vilmai, atradusiai kartu su Anele dar naujų privalumų: „”Magnolija” yra dalykas universalus . Ją vilkint galima traiškyti erkes, keliauti per dykumas ir pelkes”.

Vilma turėjo idėją nufotografuoti magnolija pavadintą megztuką prie tikro medžio, bet prie magnolijos vis nepavyko nuvažiuoti, o tos gražuolės žydėjimo laikas yra daug trumpesnis už bendravardžio megztuko (kuo visi mezgantys labai džiaugiames!), todėl trumpa Anelės fotosesija vyko Rūdininkų girioje, „nes saulė privertė nusivilkt ne tik magnoliją 🙂 „.

Gražus šis metų laikas, kai žiūri, ką nusivilkti, o ne ką apsivilkti, bet labai trumpas, ir taip gera, kai prireikus visada po ranka gali rasti tokią šiltą ir visą laiką žydinčią magnoliją :).

Vilmos Butkutės megztas megztukas dukrai ir nuotraukos. Siūlai – Isager Tweed (Cochenille), modelis – „Magnolia„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00