Angelo sparnai

Šis dangiško mėlynumo megztukas moja Jurgitos mergaičių dryžiukui – jis taip pat megztas iš kojininių siūlų. Tik jei Jurgitos mezginys žaidžia įspūdingu kojininių siūlų marginimu, tai šis Daivos gražuolis sveria reikalą į prašmatnią pusę, mat jo siūlai, kad ir kojininiai, bet labai pagerintos sudėties, kurioje be įprastos vilnos ir sintetikos rasite ir šilko, ir moherio, ir labai subtilaus netolygaus rankinio dažymo, kuris tik sustiprina tikro dangaus įspūdį.

Siūlai šie – Rowan Fine Art – moja ir mums, mezgantiems žmonėms, atsisveikindami, tad kas apie juos svajojote, neatidėliokite revizuoti MZ lentynų atsargų, nes siūlas ne tik išskirtinai puošnus ir gražus, bet ir labai gerai nešiojasi!

Megztuko dizainerė pavadino šį modelį japonišku žodžiu, reiškiančiu angelo sparnus, kurie, sukomponuoti perpetėje, lyg apgaubia apsauginiu ratu nešiotoją. Lengvas siūlo blizgesys su pūkeliu, ir jo apvalumas, puikiai atskleidžiantis visus sudėtingo rašto niuansus, ir tobulai parinkta spalva, pradinį sumanymą pakylėja dar arčiau angelų buveinės žydrame danguje :).

Daivos Vidžiūnienės megztas megztukas iš Rowan Fine Art 6 ir nuotraukos; modelis – „Tenshi Sweater„.

1 komentaras apie “Angelo sparnai”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00