Auksinis Redy

Geri modeliai nesensta, jokios čia amerikos neatrasiu. Redy matėt prieš aštuonis metus, matysit tikrai ir po aštuonių, o spėju, ir dar ilgiau. Jaukiai besidrapiruojantis pačiais įvairiausiais nešiojimo variantais, šis megztukas turi visus šansus ilgam įsitaisyti jūsų spintoje :).

Žvaigždės sutapo ne tik universaliame siluete, bet ir moherio įtraukime. Dabar jis siekia sudalyvauti visuose mezginiuose, o prieš vos ne 10 metų sukurtame modelyje sąmoningai dizainerės įtrauktas, nes sunku rasti jaukioms, gražioms drapiruotėms tinkamesnę medžiagą – ji prideda storio, bet ne svorio ir lengvu, efemerišku rūku gražiai prisitaiko prie figūros. Kalba pirmiausia eina apie ilgą kaklą, kuris gali būti ir į vidų palenktas, ir gyventi savarankišką gyvenimą tiesiog paleistas kristi, kaip jam norisi, gali uždengti tave iki ausų ar lengvomis bangomis pabrėžti dailų kaklo nuolydį.

Vilma panaudojo savo megztukui kojininį Zauberball Crazy – jo spalvynui Bandelė su cinamonu net viešai išpažino meilę kalėdinių mainų metu. Bet pridėjo prie jo moherį ir… abra-kadabra!.. jaukus popiečio arbatėlės užkandis akimirksniu pakilo į aukštojo pilotažo padebesius, virtęs aukso dulkėmis nubarstytu šventiniu desertu.

Vilmos Butkutės megztas megztinis iš Zauberball Crazy 2248 (Bandelė su Cinamonu) kartu su Isager Silk Mohair 63, modelis – „Redy„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00