Pirštinių kolekcija

Gražiosios ponios Jūratės skaros praėjusiame įraše kiek užgožė ne mažiau gražesnę ir gausią pirštinių kolekciją, kuri per pastarąjį laiką ženkliai išaugo ir šiandien pasirodo viena :).

Didžią dalį porų artimieji gavo dovanų per Velykas – įkvėpė gerokai prieš jas apdovanotieji, kurie labai džiaugėsi. Ir kaip nesidžiaugsi?! Nesu apėjusi visų pasaulio parduotuvių, kad užtikrintai tvirtinčiau ką apie siūlomą asortimentą, bet jei man dabar reikėtų nusipirkti gražias, kokybiškas ir – svarbiausia! – dailiai anatomiškai išmodeliuotas megztas pirštuotas pirštines, tikrai nežinočiau kur eiti.

Kojininiai siūlai garantuos joms ilgą gyvenimą, lengvą priežiūrą ir labai gražias spalvas, kurios Schoppel-wolle stebuklingų kamuoliukų dėka dar ir labai originalios bei nepakartojamos.

Visą laiką siūliau vasarą megzti kojines, nes tai nedidelis, greitas ir kelių nešildantis projektas, kurį įvaldęs net ir labai skaičiuoti neturėsi. Jau kelintą pirštuotų pirštinių kolekciją stebėdama, pirmą kartą pagalvojau, kad šios taip pat galėtų pretenduoti į tokio universalaus projekto titulą. Taip, pasikrapštyti su smulkiomis detalėmis reikia, bet skaičiai aiškūs, lentelėje, tai Amerikos atradimą galima palikti Kolumbui. Siūlų joms reikia dukart mažiau nei kojinėms, margi siūlai narkotizuojančiai įtraukia į savo begalinių variantų liūną ir nuoboduliui vietos nebelieka, o svarbiausia – rezultatu pradžiuginsite KIEKVIENĄ jas nešiojantį, nes kaip jau minėjau, anatomiškai dailiai išmodeliuotų ir idealiai ant rankos gulinčių pabadykite paieškoti!

Į margaspalvių Zauberball Crazy kamuoliukų būrį įsijungė ir Wunderklecks paveiksliukai, tai net jei ir norėsite ginčytis dėl galimybės nusipirkti, TOKIŲ jūs nerasite niekur!

Jūratės Tamošauskienės megztos pirštinės iš Zauberball Crazy 1507 (Rudens vėjas), 1702 (Mažas lapiukas), 1699 (Alyvų kvapas), 1660 (Upės vaga) bei Wunderklecks 2322.

1 komentaras apie “Pirštinių kolekcija”

  1. Žiauriai puikios pirštinės….tobulai apglunda ranką,nes padžiautos atrodo tik pirštinės :):).
    Tikrai laimė tokias gauti…

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00