Polychromatic

Dalia skubėjo pabaigti šį šalį, kad galėtų įpakuoti į planuojamą velykinį siuntinį – šiuo metu vaikutis Suomijoje liko be šaliko ir mama šalo! Kad balandžio mėnesį ši humanitarinė pagalba išgelbėtų ką nuo rimto peršalimo, sunkiai tikisi, bet kad kai kam stipriai pagražės ir pasmagės pavasaris, tai tikrai!

Žiema baigėsi ir dabar ateina tikrasis gražių kaklo aksesuarų laikas – jau nebereikia mūturiuotis, kūtotis, o mezginiam draugiška vėsa niekur nedingo, todėl traukiam lengvus, dailius ir įspūdingus šalius ir demonstruojamės!

Kai šaltis nespaudžia, ir megzti tokius sudėtingus bei vingrius aksesuarus yra ramus kūrybinis džiaugsmas. Yra kur įsibėgėti (ir pabėgėti), išbandyti spalvas, siūlus ir raštus, nesukant galvos dėl tikimo, nes čia jums ne megztinis ir net ne kepurė – šalis ar skara visada ras sau tinkamą kaklą:).

Kieran Foley specializuojasi skarų bei šalių kūrime ir žiūri į šiuos daiktus kaip didelį lauką savo eksperimentams. Šis dizainerio sukurtas modelis – ne pirmas Dalios megztas, bet toks iš sudėtingesnių, nes pereinamas fonas suskaidomas prailgintų akių segmentais, o kiekvienas rombelis megztas iš atskiro kamuoliuko (!). Pastariesiems Dalia panaudojo Zauberball100 gelsvų pereinamų spalvų kamuoliuką, tai yra, atskiras jos dalis, kad sukurtų vakarinio miesto efektą. Temsta, vakaras leidžiasi į miestą ir langai vienas po kito sužimba pačiais įvairiausiais gelsvais atspalviais…

Dalios Liepuonienės megztas šalis iš Zauberball Crazy 2266 (Kelrodis) ir Zauberball100 2264 (Šviesa tunelio gale), modelis – „Polychromatic„.

1 komentaras apie “Polychromatic”

  1. ….ir vėl tenka rašyti – , o kaip kitaip,jei tikrai žiauriai gražu… :):)
    pasisekė vertėjai ir Suomijai,kad tokį grožį matys.

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00