Twinkle

Žiemą megztas, bet taip pavasariu dvelkiantis naujas dizainerės Midori Hirosi modelis man turi viską, ko taip trokštu savo spintoje atsisveikinimo su žiema akimirkomis – siūlo švelnumas ir grafinių raštų išraiškingumas, lengvas retro šarmas su gera doze valiūkiškumo.

Testuojantys mezgėjai rinkosi pačius įvairiausius derinius, kartais net skirtingus ne tiek spalvomis, kiek tekstūromis, bet aiškus grafinis kontrastas man atrodo yra vienas ryškiausių šio modelio bruožų. Savo pirmajai žaliajai versijai įkvėpimo dizainerė sėmėsi iš garsios japonų vaikų literatūros autorės (labai ryškios personos, pažiūrėkite jos paskyrą Instagrame, kam smalsu 🙂 )Eiko Kadono (Kikės siuntų tarnyba) vieno iš komplektų, kuriuo ji norėjo žaliuoti kartu su kalnais.

Mano spalvų pasirinkimas santūresnis, bet kontrastingą zigzagų bei brūkšniukų raštą žūtbūt norėjau pakartoti. Gražiausia teoriškai man buvo juodai balta originalo versija, bet kadangi planavau ne tik grožėtis, o ir nešioti, tai teko juodą, su kuria mano veidas niekada nepalaikė draugiškų santykių, keisti tamsiai mėlyna.

Šis derinys man dar labiau patiko megztinio apačioje, nes beveik visi mano rūbai, skirti apatinei kūno daliai, yra tamsiai mėlyni, tai tas susiliejimas puikiai atlieka ir lengvą maskavimo užduotį ;).

Tam tikra prasme, šis megztukas taip pat yra atsisveikinimas su britiškais siūlais, kurių jau nebebus MZ – Rowan ir WYS. Bet tai jokiu būdu nėra tik nostalgiški prisiminimai! Rowan Silky Tweed jau pasibaigęs, bet minkštos, purios ir labai šitam megztuko stiliui tinkančių spalvų mėlynasnukių avių vilnos turime dar labai gausų ir gražų pasirinkimą :). Kaip tik greitam, šiltam ir spalvotam pavasariniui atsinaujinimui :).

Megztinis megztas iš Rowan Silky Tweed 758 ir WYS Bluefaced Leicester DK 150 bei nedažyta balta. Modelis – „Twinkle„.

1 komentaras apie “Twinkle”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00