Aušros tvidai

Mezgimo pasaulyje viskas vyksta pagal tuos pačius dėsnius – vieni dalykai nuolat keičia kitus, siauriau pažiūrėjus, atsiranda vieni siūlai, o su kitais nori nenori tenka atsisveikinti. Vieni tų, su kuriais visai atsisveikinti nesinori, yra Rowan Felted Tweed – mezgėjų pamėgti, išbandyti ir labai universaliai naudojami, nes sunku rasti siūlą, kuris vienodai puikiai atrodytų kiaurarašiuose, tekstūriniuose raštuose ir spalvotuose žakarduose (pastariesiems dar tiek spalvų turėtų!), o kas dar nuostabiau – vąšeliu tiktų taip pat idealiai (jei ne dar geriau 😉 ) kaip ir virbalais naudoti.

Kas dar nespėjo į šį traukinį, yra galimybė įšokti į paskutinį vagoną. Vienspalviui megztiniui didelio pasirinkimo, deja, ten jau nebus, bet spalvotiems raštams dar labai ir labai iš ko rinktis ;).

Aušra nesnaudė ir čiupo jautį už ragų vos tik išgirdusi apie numatomą pabaigą. Įšoko ji toli gražu ne į paskutinį vagoną ir turėjo ne vieną progą išbandyti (ir pamilti ;)) šį lengvą, šiltą ir labai gražų siūlą.

Numegzti du rimti megztiniai sau, bičiulei, jau ir vyrui baigtas (laukiam nuotraukų !). Abu modeliai sau pasirinkti iš tos pačios dizainerės Marie Wallin knygos „BLOOMSBURY: collection nine” ir demonstruoja skirtingas šio siūlo gerumo puses – žakardas puikiai „limpa” ir labai subtiliai tvidinio efekto dėka atrodo,

kaip ir kito megztuko kiauraraštis. Šiam jau teko paderinti atspalvius, bet kas derina, tas ir suderina ;). Sagos – atskira istorija, rinktos per karantiną nuotoliniu būdu, kas nebūtų jau taip ekstremalu, jei nors vienas megztinio kamuoliukas būtų buvęs lentynoje. Nebuvo! Aušra rinkosi iš telefoninių nuotraukų ir kaip matote – išsirinko idealiai! Ne tik prie megztinio, prie sijono tinka taip pat, kaip viskas vienu komplektu gaminta buvo.

Dar vienas labai gražus žakardinis megztinis – moderniu raštu tradicinėje apvalioje koketėje. Augalinis motyvas ir gamtos spalvų, ir labai dekoratyviai ornamentinis tuo pat metu.

Šis siūlas nuostabiai gražus ir dryžiais megztas, panašu, toks laukia vyro, mes gi laukiam vaizdų:).

Aušros Svarauskienės megzti mezgtiniai ir paskutiniojo nuotraukos. Pirmasis megztukas megztas iš Rowan Felted Tweed 197, 172, modelis – „Angelica„, antrojo modelis – „Frances„, siūlai – Rowan Felted Tweed 173, sagos – Union Knopf. Paskutinis megztas iš Rowan Felted Tweed 158, 190, 197, modelis- „Vintersol„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00