Subtili elegancija

Spinni ir moherio derinys yra toks geras, kad jam neatsispiria net jautruolė Jolanta. O tai reiškia, kad TIKRAI nekanda ;).

Begalinis pačių niuansuočiausių Spinni atspalvių pasirinkimas įvairiausiuose deriniuose su kitais siūlais leidžia susikurti begalybę pačių subtiliausių derinių. Jolantos pasirinktas – labai švelnus, moteriškas ir elegantiškas. Ji pilkšvai rausvą vilną sudėjo kartu su persiko spalvos moheriu ir jei iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad rausvą spalvą galima rasti ir viename kamuoliuke, tai šalia abu sudėjus iškart pasimato, kad jei gryna spalva rizikuoja nuslysti į vaikiškai lėlišką pusę, sudėtingas (tegu ir toks subtilus) melanžas visada bus turtingas ir įdomus.

Moheris, sudėtas su mažiau pūkuota vilna, netrukdo atsiskleisti tekstūriniams raštams – ripsui ir uždėjimų skylutėms, kurios pabrėžia mezginio konstrukciją. Trumpų eilių kaklas tokiame raštų derinyje nelabai žiūrėtųsi, todėl teko išmokti dar vieną naują būdą iškirptei formuoti – prie pat pažastų. Dar vienas būdas į kolekciją ;).

Jolantos Žilinskienės megztas megztukas iš Spinni 61S kartu su Isager Mohair 62. Modelis – „Pullover (09/10)

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00