Prie mini

Trumpas sijonas ir pašiurpusios nuo šalčio blauzdos bei pamėlusios lūpos yra labai prastas derinys – nei pačiam taip smagu jaustis, nei kitam į tokį varganą grožį žiūrėti. O ryškios, akį traukiančios ilgos kojinės, tegu ir be korseto, bet pilnos vintažinio šarmo, yra ir praktiška, ir labai ryški bei žavinga detalė.

Jolanta jau pasiruošė ateinančiams šalčiams – ir dar išmoningiau nei nužiūrėtas prototipas. Ji ilgas, virš kelių užeinančias kojines pakeitė blauzdinėmis. Pėdutes, kurios tūno nematomos batuose, galima keistis nuolat dėvint, o gražios blauzdinės ilgiau tarnaus savo šeimininkei.

Elastingo stulpelio bei įvairių tekstūrinių raštelių derinys leidžia pačius įvairiausius dėvėjimo būdus – ir užtraukti kaip senovines moteriškas kojines ar dailiai sugarankščiuoti kaip tradicines blauzdines iki kelių.

Spalvas savo naujam ateinančio sezono aksesuarui Jolanta išsirinko labai aktualias – ir pakankamai gyvas, ir labai prie daug ko tinkančias. Raštelius, spėju, pati taikė, kur, ką ir kaip, pradėdama nuo platesnio (80 akių) 2*2viršutinio stulpelio ir baigdama siauresniu, įterpė tarp jų daug mezgimo istorijos, priderintos prie besikeičiančių spalvų kamuoliuke.

Abi blauzdinės megztos iš dviejų skirtingų kamuolių, kurie, išlaikydami tą pačią paletę, šelmiškai varijavo ir Jolanta visai su tuo nekovojo, ieškodama identiškų vietų. Atvirkščiai – drąsiai ir su polėkiu džiaugėsi naujais spalviniais viražais labai ryškiam ir žaismingam šaltojo sezono startui.

Jolantos Žilinskienės megztos blauzdinės ir nuotraukos. Siūlai – Zauberball Crazy 2397 (Kamufliažas), modelio įkvėpimo šaltiniai – čia ir čia.

Peržiūrėti įrašą

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00