Grundl Hot Socks uni

Dabartinės kojinių mezgimo tendencijos yra tokios, kad vis labiau mezgėjų dėmesys krypsta į vienspalvius siūlus, todėl jokia mada negalėjome paignoruoti ir vienspalvės naujo gamintojo kojininių siūlų kolekcijos.

Grundl Hot Socks uni 4-ply (75% vilna, 25% poliamidas, 50 g ~ 210 m) yra labai gera naujiena dėl kelių priežasčių. Visų pirma tai reiškia naujas spalvas. Tegu visi gamintojai turi juodas, baltas, raudonas, rudas ar mėlynas, kiekvieno atspalvis bus kitoks, o jautriai į spalvas reaguojantiems kūrėjams tai yra svarbus arsenalo praplėtimas.

Kitas puikus dalykas yra tai, jog siūlai supakuoti į mažus 50 g kamuoliukus. Normaliai porai perki 2 kamuoliukus, bet kaip dažnai reikia kažko prisidurti prie turimų galiukų ar norisi pridėti vienspalvius kulnus bei kraštelius margoms kojinėms. Tuomet nereikia pirkti didelio 100 g kamuoliuko, užteks mažo reikalingiems paspalvinimams ar pridėjimui.

Vilna šituose siūluose yra superwash kategorijos, tai reiškia, jog kojines (ar kitą iš jų megztą daiktą) galima skalbti mašina, kas gerokai supaprastina jų priežiūra. Aš esu linkusi pagarbiai elgtis su visais megztais daiktais ir skalbiu juos rankomis (jei skalbimu galima pavadinti pamirkymą Eucalan), bet jei kartais tokios kojinės patektų į skalbimo mašiną su visais skalbiniais, jos tikrai nepavirs nykštuko aksesuaru.

Tarp vienspalvių kamuoliukų juodai baltoje eilėje matote ir vieną juodai-baltai-pilkai margą. Melanžai yra mano didelė meilė, o toks neutralus spalvinimas labai gražiai dera su margais Zauberball Crazy kamuoliukais, mezgiau vieną porą iš kitų gamintojų siūlų, bet pati idėja būtent tokia 🙂 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00