Šešiagijės naujienos

Susižavėjusi plonais keturgijais kojininiais siūlais, atsiradusiais Lietuvoje, iš kurių numegztas kojines gali autis į normalų batą, aš gerą laiką neįvertinau storesnių variantų poreikio, bet nuolat tuštėjančios negausios šešiagijo siūlo lentynos kalba pačios už save, todėl labai smagu pristatyti ir tokią naujai atvykusią kolekciją – Grundl Hot Socks COMO 6-ply (75% vilna, 25% poliamidas, 150 g ~ 375 m). Didelis rimtas kamuoliukas skirtas didelei vyriškai kojai ir margintas jis pramaišiui netolygiomis vienspalvėmis ir žakardą imituojančiomis juostelėmis. Tai yra siūlas jaukioms naminėms kojinėms ar šiltoms į plačius specialius batus. Tradicinė kojininė sudėtis užtikrins reikiamą šilumos ir tvirtumo balansą.

Kas iki šiol mezgė plonas keturgijas kojines ir pabandys storesnį variantą, būsite labai maloniai nustebinti kojinių atsiradimo greičio 😉 , todėl dar ramiai galite planuoti porą kitą po eglute 🙂 .

Spalvynas vieno kamuoliuko ribose, kaip matote iš nuotraukų, yra gana santūrus, gal tik paskutinis peržengia vienos spalvinės grupės rėmus, todėl puikiai tiks visiems, norintiems įdomumo, bet ne perteklinio margumo.

Ir ne, šitos kojinės neatkeliavo kartu su kamuoliukais, Gunta naujus siūlus jau spėjo pati išbandyti ir net išskalbti naują porą! Be jokios abejonės, Gunta yra labai meistriška mezgėja, bet net ji buvo naujienoms pasiruošusi žemame starte. Praeitą ketvirtadienį prieš ateidama į klubą, ji manęs paklausė, ar atvyko naujienos, kurių ji laukė, tai yra, ar neštis mezginį, ar tik virbalus 😉 . Siūlai laukė, Gunta atėjo su virbalais ir namo išėjo jau su vienu aulu 🙂 . Kitą ketvirtadienį, kaip matote, jau su naujomis kojinėmis :)) .

Kojinės megztos Guntos JarutėsGrundl Hot Socks Como 6-ply (08).

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00