Neonas ir subtilybės juodame fone

Šių metų H+H parodoje Kiolne Rosarios4 stendas išsiskyrė iš kitų savo neoninėmis spalvomis. Su šiuo siūlų gamintoju ir dažytoju bendraujame tiek metų, kiek egzistuoja MZ ir aš, neoninių spalvų mylėtoja, nuolat jų prašydavau. Man buvo rodoma gryna sintetika ir aiškinama, jog natūralios vilnos taip nudažyti neįmanoma. Tiesa, prieš pandemiją buvo jau ir vienas natūralaus pluošto neoninis kamuoliukas, parodytas man pirmiausiai su žodžiais: „Pagaminome specialiai tau 🙂 „. Šiemet turėjau progos įsitikinti, kad technologijos tikrai nestovi vietoje ir kas buvo neįmanoma prieš dešimtmetį, yra realybė dabar – neoniniais atspalviais pasipildė beveik visi mūsų pamėgti vilnoniai Rosarios4 siūlai 🙂 .

Pradedu nuo populiariausio pluošto – moherio. Rosarios4 Aurora (70% moheris, 30% šilkas, 25 g ~ 210 m). Keturi neoniniai atspalviai spindi ir vilioja miesto šviesomis, teikia daugiausiai džiaugsmo (nes yra gryna spalva be juodos ar baltos priemaišų) ir visai pakeičia tradicinio moherinio mezginio suvokimą. Kam per daug akis pliskina, pabandykite tuos ryškius kamuoliukus suporuoti su neutraliu siūlu (pvz., Isager Tweed smėlio ar balta spalvomis) – spalvų charakteris išliks, bet be jokio rėksmingumo.

Neoninės spalvos savo ryškumu iš pirmo žvilgnio traukia akį ir dėmesį, tai nuo jų ir pradėjome naujienų pristatymą, bet šis siūlas turi ir nepaprastai gražius subtilius pastelinius atspalvius, jokiu būdu nenuvertintinus. Ir aišku, be juodos jokio siūlo lentyna nebūtų pilnavertė 😉 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00