Vyriškas pavasaris

Vyriški mezginiai yra gana retas paukštis MZ padangėje (tiesą sakant, daugelyje mezgimo šalies padangių, pavartykite bet kokius mezgimo žurnalus), todėl Rasos laiškas su naujo megztuko Tumui nuotraukomis labai pradžiugino, ypač toks gražus!

Senai besidalinau mezginiais 🙂 .Pavasaris buvo skirtas vyriškiems. Siunčiu vieną, kuris man pačiai maloniai glosto akį. Mezgant negalėjau atsigrožėti spalva, kuri taip asocijavosi su šalaviju (tiesa, realybėje palyginus jos skiriasi 🙂 ).

Modelis paprastas, bet kaip ir visi šios dizainerės, paskaninti įvairiomis detalėmis, kurios neleidžia nuobodžiauti mezgimo procese. Panašu, kad Rosarios4 siūlai pamažu tampa mano favoritais vyriškiems mezginiams.

Su šio modelio idėja galvoje, į MZ yra užsukęs ne vienas mezgantis žmogus, tiek vaikiškai, tiek suaugusiškai versijai ir visada rinkome gana storą, pageidautiną nekandų ir apvalų siūlą, kad kuo raiškiau atsiskleistų visi tekstūrų niuansai ir jei galbūt būčiau pasiūliusi Drops Cotton merino, tai plonojo Rosarios4 Jardim šiam megztukui aš pati niekaip nebūčiau sugalvojus – Rasa rinkosi su Dalia, ji ir patarė sudvigubinti Jardim siūlą, o man šios nuotraukos tapo nuostabiu siurprizu. Pasirodo, ir tobulas siūlo apvalumas nebūtinas (o jau du sudėjus tai niekaip tokios geometrijos negausi), ir kartu sudėti 2 siūlai kuo puikiausiai bendradarbiauja tobulam rezultatui – labai raiškiai tekstūrų kompozicijai, minkštam ir maloniam liesti su optimaliu šiluminiu efektu (ačiū vilnos ir medvilnės porai).

Atkreipkite dėmesį ir į prisiūtą etiketę apačioje – toks darbas tiesiog privalo turėti parašą!

Rasos Balčiūnaitės megztas megztukas sūnui, laiškas ir nuotraukos. Siūlai – Rosarios4 Jardim 37 (du siūlai kartu sudėti); modelis – „Ingrid Sweater Junior„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00