Alpakinės naujienos

Drops gamina tikrai nemažai siūlų su alpakų vilna, bet Drops Alpaca (100% alpakų vilna, 50 g ~ 167 m) turbūt yra pats universaliausias ir pats populiariausias. Geras jo megzti pakankamai plonus, bet šiltus daiktus ir iš vieno siūlo, ir reikalui esant du sudėjus (ir nebūtinai tos pačios spalvos 😉 ). Alpakos švelnumas ir minkštumas puikiai tinka nėrimui vąšeliu – mezginys gražiai kris ir bus pakankamai minkštas.

Bet turbūt daugiausiai karmos taškų šis siūlas nusipelnė už savo labai gražią ir labai turtingą paletę. Tokią turtingą, kad prieš siuntą lentynoje besančias kokias 30 spalvų senbuviai jau vertindavo kaip „o, alpaka visai pasibaigė…” 😉 .

Kas iš tiesų buvo pasibaigę, tai jokio siurprizo – natūralūs atspalviai. Kaip mados ir tendencijos besisuktų, jie buvo, yra ir bus patys populiariausi. Ir atkeliavo jų daug, gausiai ir pačių įvairiausių atspalvių (pirmoje ir antroje nuotraukose spalvos nesidubliuoja!).

Ir, aišku, su natūraliais atspalviai atkeliavo ir patys įvairiausi – iš visų vaivorykštės juostų. Jų daug, niuansuotų, subtilių ir pačių įvairiausių – tikrai išsirinksite, kas artima širdžiai, o jei norėsite padėlioti įvairiais perėjimais – ir jiems pasirinkimo užteks 🙂 .

Gamintojas nuolat atnaujina paletę, tai prie senų pažįstamų rasite ir dar nematytų spalvų.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00