Po Kalėdų ateina pavasaris

Užmestukai yra be galo universalus daiktas. Visada matomi, visada išorėje. Šis rūbas didesnis ir laisvesnis suprojektuotas nelabai nori būti apatiniu sluoksniu po siauresniu paltuku ar striuke, jo vieta – pirmas planas 😉 .

Kaip skeptiškai bežiūrėčiau į daiktų universalumą (visi esam patyrę situacijų, kad kas teoriškai tinka prie visko, realybėje nepritinka prie nieko ;( ), užmestukui šis reikalavimas yra vienas svarbesnių – spinta ne guminė ir negali žmogus turėti kiekvienam apatiniam sluoksniui atskiro viršutinio. Daug racionalesnė opcija – kuo universalesnis užmestukas ant visų apatinių rūbelių, kai pasidaro vėsu, nesvarbu, žiemą patalpose ar vasarą lauke.

Tas universalumas iš esmės nėra tokia jau misija neįmanoma, nes visų rūbų pagrindinis tikimo kriterijus… esame mes patys 🙂 . Tai visi tie mums tinkantys sluoksniai kaip ir gali patys tarpusavyje susiderinti. Bet… kad viršutinis sluosnis tiktų ne tik mums prie veido, bet ir prie įvairiausių spintos stilių, mūsų nuotaikų ir skirtingų progų, vertingiausi tokiu atveju yra patys neutraliausi atspalviai. Naujas Daivos užmestukas pataikytas į dešimtuką – ir margas, ir labai neutralus; dryžiukas iš pilkos lentynos, kitas – ir švelniai rusvos. Kas po tokiu netiktų, labai dar reikia paieškoti 😉 .

Skirtingų spalvų juostelės šiame modelyje ne tik sukuria spalvinę įvairovę (tegu ir garsiai nerėkiančią), bet ir išryškina modelio konstrukciją. Mezgant įdomumas, o rezultatas pabaigus – dailus smulkus ornamentas, kuris tinka prie visko ne tik spintoje, bet ir prie mylimo puodelio ir net kūčių stalo… :).

Geras daiktas dabar patalpose, šiltesniais ir permainingais pavasario-vasaros-rudens orais toks užmestukas yra tiesiog nepamainomas šokčiojančio termometro stulpelio kompanjonas. Susiplanuosite ir imsitės dabar, už kelių mėnesių labai sau padėkosite 🙂 .

Daivos Janavičienės megztas užmestukas ir nuotraukos. Siūlai – Isager Tweed (Winter ir Oak), modelis – „St. Catherines„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00