Pirštuotos pirštinės iš tvido

Kol aš užbaiginėju savo pirštuotą dalį iš naujosios Handcraft knygos, Dovilė kaip fokusininkė iš cilindro ištraukė tris naujas poras iš plonojo Isager tvido. Jo knygos pirštuotoje kolekcijoje nėra, bet kažkaip sulipo man visi mezginiai į darnią visumą 🙂 .

Mezgė mano močiutės pesseserė Stasė Kazlienė. Mes ją visą gyvenimą Molėtų Stasele vadinam. Kaip pradėjo man dar mokykloje uniformai baltus kalnieriukus nert, taip ir per gyvenimėlį vis kuo nors palepina 🙂 . Tikiuosi dar ilgai.

Labai stengėmės nuotraukose parodyti, kaip gražiai išformuotas nykščio platinimas. Visos vieno modelio, skiriasi tik spalvos – Dovilę šią minutę labiausiai traukia ši ryškioji pora 🙂 .

Parduotuvėje šios pirštinės buvo lygiai vieną dieną ir kokias penkias minutes viešumoje, kai vienai tvidu susižavėjusiai ir pirštuotas pirštines susiruošusiai mergaitei rodžiau, kokio gražaus rezultato ji gali tikėtis. Pirštinės greitai grįžo į maišelį ir aš net neįtariau, kad šis „virusas” toks kibus. Mergaitė, aišku, išsirinko savo spalvų sruogelę, aš tai net negalvojau nieko rinktis – ir taip mezgu jau kažkelintą porą ir tikrai noriu pabaigti knyginį projektą. Bet – tvidinės pirštinės, pasirodo, išsirinko mane 😉 .

Kadangi tokios geros fėjos neturiu, teko pačiai pabūti Stasele ir tamsiai žalia pora (prie naujo palto ir skarelės) ryžtingai be jokios eilės įsiterpė į mano projektų eilę.

Formavau pirštus pagal Isager modelį, siūlus rinkausi pagal Dovilės kolekciją ir jaučiu, kad tarp tų dviejų kaip ir nesusijusių rinkinukų nusitiesė dar vienas (norėjau pasakyti nematomas, bet gi matomas ir dar kaip!) tiltas.

Pirmos trys poros megztos Stasės KazlienėsIsager Tweed (White, Raspberry ir Mustard). Mano žaliosios megztos iš Isager Tweed (Bottle Green) pagal schemą iš „Handcraft” knygos.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00