Sezoninis gėris

Pirštuotomis pirštinėmis paprastai šildomės rankas lengvam šaltukui paspaudus, kol dar galim apsieiti be super šiltų kumštinių, bet ši Aidos pora greičiausiai tarnaus jai visą šaltą sezoną, nes taip gerai sumegzta plonyčiais virbalais (tikrai nenorėsite žinoti, kiek akių buvo ant kiekvieno kojininio virbalo 😉 ) iš tvirto, švelnaus ir labai šilto Regia Premium merino yak siūlo.

Sintetikos dalis kojininiuose siūliuose, būtina kojinėms, kurios skirtos ne parodai ir ne adymui, o nešiojimui, kaip ir nėra tokia jau privaloma pirštinėms, bet eilinį kartą įsitikinu, kad šie siūlai tokie pat geri ir joms – idealaus storio, jei marginti, tai panašiam akių skaičiui pritaikyti, paprastai labai gražūs ir įvairūs, o svarbiausia, yra tvirti. Intensyviai nešiodama ir pratrindama labiausiai naudojamus pirštus, naujai porai rinkdamąsi siūlus vis labiau linkstu į tą dalelę tvirtumą užtikrinančios sintetikos kojininių sudėtyje… Nors jos Aidos poroje iš pažiūrėjimo nė neįtarsi, ypač viską apgaubus švelniam jako vilnos debesėliui.

Dar viena kojininių siūlų savybė – tvirtas susukimas – taip pat žaidžia pirštinių naudai. Tokiame siūle, ypač tvirtai sumegztame, labai gražiai atsiskleidžia visi raštai ir nei viena pynytė neliks nepastebėta – pažiūrėkite, kaip gražiai Aida jas sukomponavo – per tris pirštus išorinėje dalyje, o viena išdykėliška gyvačiukė nuvingiavo per mažylio delninę pusę :).

Aidos Šešelgienės megztos pirštinės iš Regia Premium Merino Yak 7504.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00