Oranžinė – nauja juoda

Eglė prieš kelerius metus atsivedė savo sūnų į MZ, kad pats išsirinktų kojinėms siūlus. Sūnaus noras buvo juoda spalva, ką čia rinktis, atrodo, o išėjo abu su vienu ryškiausių Schoppel-wolle Zauberball Crazy kamuoliukų – Mažasis lapiukas.

Panašu, kad tai jau tapo tradicija ir rudeninis vaikas savo gimtadieniui vis gauna dovanų juodas kojines, kurios – nebūtų rudens metas! – vis persispalvoja pačiomis gražiausiomis sezoninėmis spalvomis 🙂 .

Oranžinė – nauja juoda!
Ši pora jau trečioji, numegzta sūnui gimtadieniui, su dominuojančia oranžine spalva. Kuri, jei gerai įsižiūrėtume yra juoda. Dviese juokaujame, kad kaip besistengtume išsirinkti siūlus juodoms kojinėms, tie siūlai kažkaip netikėtai pavirsta oranžiniais.

Kojinės, pradėtos megzti paskutinę vasaros dieną, erškėtrožiaujant prie jūros, pakeliui susirinko vis dar žydėjusių nasturtų, astrų ir žioveinių spalvas, tada gudobelių, vakarėjančio Vilniaus stogų ir šermukšnių lapų.
Gal fizikos mokslas ir teisus, kad juoda sugeria visas spalvas
.”

Šių metų gimtadieninis kamuoliukas kitas, jame oranžinių atspalvių dar gausiau, ir ryškesnių, ir subtilesnių, su lengvu nukrypimu į raudonai violetinę, kurią dar labiau pabrėžė Eglė, parinkusi raštui papildomą tamsiai slyvinį tvidą – visam rudens paletės turtui ir grožiui atskleisti.

Eglės Lašinskienės megztos kojinės sūnui, nuotraukos ir istorija. Siūlai – Schoppel-wolle Zauberball Crazy 2472 (Orangerie) kartu su Schoppel-wolle Admiral Tweed Bunt 1873, modelis – „Broken Seed Stitch Socks„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00