TOS spalvos

VIsi esam patyrę – kuo gyvenam, tą visur ir pastebim. Ukrainos vėliavos spalvos ėmė dominuoti pastarojo metu klubo mezginiuose – ėmė dominuoti ar ėmėm pastebėti? Kaip taikliai pakomentavo Jolanta, pati mezganti TŲ pačių spalvų megztuką (pagrindinis siūlas – Žydrosios lagūnos likutis), tiek geltona, tiek mėlyna yra labai populiarios rūbų spalvos, visada jos buvo, tik staiga įgijo naują reikšmę.

Gavus šias gražias šalių nuotraukas, aš, aišku, iš karto užfiksavau derinuką – mūsų dienų aktualijas. Derinio įspūdį sustiprina ir tas pats raštas – pasiteisinęs ir kartotinas. Žinoma, abu šaliai bus dėvimi atskirai, kiekvienas prie pasirinktų drabužių. Dalia mezga labai kruopščiai ir dailiai, atidžiai rinkdamasi tinkamus siūlus – tokie drabužiai gyvens ir tarnaus ilgus metus, juolab kad moheriniai šaliai – iš mados neišeinanti elegantiška klasika!

Cha, realybėje mėlynas šalis pasirodė ne toks jau ir skaisčiai mėlynas, bet dar kartą patvirtino man faktą, kad matai, ką nori matyti 😉 .

Šaliai bus nešiojami kaip šalikai, purūs ir stori, bet lengvi kaip debesėliai. O kad plonytis moheris taip masyviai atrodytų, į kiekvieną šalį sumegzti 5-6 kamuoliukai! Galima susirišti apsisukus arba perkišti galus per lenkimo kilpą.

Dalios Bučytės megzti šaliai ir nuotraukos. Siūlai – Isager Silk Mohair 59.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00