Raudonas vynas griaudžiant

Iš tiesų, tai to raudono vyno tik į kišenes įsipilta, visą sceną užima griaustinis (taip pavadintos dviejų megztiniui panaudotų siūlų spalvos). Pavadinimas, rodos, šiai situacijai sukurtas – savo naują daiktą Dalia mezgė neramiu karo metu, tuo pačiu besiskųsdama, kad visai nesimezga.

„Nesimezgė” lygiai du megztiniai (čia be tokios smulkmės, kaip kokios kojinės, Dalia jos net neskaičiuoja 😉 ), vieną jų šiandien rodomės!

Plonas Isager tvidas yra geras visuomet, bet pavasariui – tiesiog nepamainomas: plonas, lengvas ir šiltas tuo pat metu. Ir modelis toks – kaip pavasarinis vėjas: truputį plevėsuojantis, pagilinto reglano rankovėmis, atvira apykakle ir svaiginančių turtų pilnomis kišenėmis.

Pagrindinis raštas – lygus kojininis mezgimas, tai šen, tai ten pagardintas persuktų akių stulpelių juostelėmis: nugaroje, rankovių vidinėje pusėje, ties kišenėmis.

Prie atviros apykaklės labai dera spalvotas šalis – nuo išdykėliško pavasarinio vėjo, o Kristinos pakabukas spindi viltinga šviesos oaze apsiniaukusio dangaus fone :).

Dalios Liepuonienės megztas megztukas iš Isager Tweed (Thunder, Wine), modelis – „Isabel Pullover„.

3 komentarai apie “Raudonas vynas griaudžiant”

  1. Labai šauniai ir skoningai mezganti mezgėja!
    Nepaprastai gražu….
    Labai norėčiau taip mokėti!

    Atsakyti

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00