2-3-6

Spalis anglakalbių mezgėjų tarpe yra vadinamas soctober – kojinių mėnesiu. Turbūt to priežastis visiems šiaurinio pusrutulio gyventojams yra labai gerai suprantama. Cituoju Virginiją: „Kaltas ruduo…”

Spalio mėnesiais mes būtent kojinių kulnų pamokomis atidarome kursų sezoną. O prie kojinių mezgimo sugrįžta net ir tie mezgėjai, kurie jas kitu metų laiku būna apleidę, nes – „kaltas ruduo”…

Ta pati situacija kartojasi metų metais, bet šį rudenį stebiu tokią įdomią tendenciją. Net ir viena kojinių pora yra daug geriau nei jokia, bet ne viename krepšyje jos ima burtis į daug didesnes šeimas ;). Rasos septynkojį matėte, o šiandien demonstruoju Dalios kolekciją.

2 kamuoliukai (naujausios kelekcijos, aišku, smalsumas gal ir pražudė katę, bet tikrai ne mezgėją 😉 ),

3 poros ir 6 kojinės:

Žinoma, labai norint galima reikalą išdalinti į tris atskiras dalis – smulkiai po eilutę dryžuotą, vidutinio stambumo (į vieną pusę stambėjantys, kitoje kojinėje – atvirkščiai, plonėjantys) dryžiukus ir plačiomis spalvotomis juostomis margintą.

Bet skirstyti tokią gražią kompaniją – kaip brolius su sesėm į atskirus namus išdalinti. Nes kartu mes – labai šilta ir graži jėga!

Dalios Liepuonienės megztos kojinės iš Zauberball Crazy 2472 (Orangerie) ir 2428 (Purvo vonia).

1 komentaras apie “2-3-6”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00