Užmestukų laikas

Pagaliau sulaukėm to laiko, kai sunkiąją žiemos artileriją (striukes ir paltus) keičia laisvesni ir lengvesni drabužiai. Kai kūtotis nebereikia, į rankas gaunam laisvę rinktis pačius įvairiausius modelių kritimus, kirpimus, modeliavimo bei nešiojimo būdus. Pirmiausia, nuvertę viršutinių drabužių diktatą, ateina netradicinės rankovių konstrukcijos užmestukai.

Šis, Jolantos naujasis, dėl siūlo šilumos ir pakankamo storio visai sėkmingai paankstino šiaip ilgą ir šaltą pavasarį, nes buvo nešiojamas jau tuomet, kai kiti dar su šiltomis striukėm draugavo. Visai rimtai dengiantis kaklą ir krūtinę susiaučiamas pynėtas priekis gali vienu rankos mostu (ar sagės ištraukimu) saulutei pašildžius virsti ir koketišku, pakankamai vasariniu drabužiu.

Vienspalvėje (beveik) medžiagoje puikiai atsiskleidžia pynėta juosta, kuri vienaip vilkima (viršuje) imituoja platų šaliką, o kitaip – sukuria gražią tekstūrinę apatinę dalį. Na, ir funkcija „du viename” dar jokiam daiktui nepakenkė, o drabužis toks stipriai įneša gaivaus vėjo į garderobą tik vienu aukštyn kojomis apsivertimu :).

Jolantos Gulbinovič megztas užmestukas iš WYS Illustrious 344 (Fern), modelis – „Veste Femme Agata„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00