G karoliai

Gruodžio pradžia – paskutinė proga priimti žemą startą megztų kalėdinių dovanų spritui, todėl labai kviečiam visus dalintis pačiomis geriausiomis daug laiko neatimančiomis, bet efektingomis idėjomis. G pradeda:

„Tas reportažas apie „Mezgimo zonos” gimtadieninę loteriją labai įkvėpė. Internetu nepirkau, nes noriu vietoje bendrauti, rinktis ir į tą MZ maišą krauti, todėl teko karolius pačiai nusimegzti, o ne tikėtis laimėti. Šie siūlai ir buvo pirmas mano pirkinys iš „Mezgimo zonos” – nepakartojamas NORO (Silk Garden Sock S315)! Tad galvoju, kad ne man vienai liko mažytis galiukas, kuris gali pavirsti į tokius karolius. O jei nėra likučių, užsukus į parduotuvę ir pamačius visas NORO rites, sunku būtų apsispręsti, tektų megzti keletą. Aš mezgiau atskirai iš violetinės siūlo dalies ir raudonos, atrodo visiškai skirtingi. Tai galėtų būti labai maloni staigmena Kalėdoms, o ir nusimezga greitai ir nesudėtingai.”

G atsiuntė pačius įvairiausius stilistinius derinius savo naujo aksesuaro pritaikymui pademonstruoti, pasigrožėkim!

O Noro ritės, kad ir po truputį nykstančios, dar leis atrasti pačių įvairiausių spalvų dailiems karoliams, paskutinės minutės (hm, hm, mėnesio) dovanai ar naujam aksesuarui sau pačiai :).

G megzti karoliai ir nuotraukos, siūlai – (Flower Bed 1389, Silk Garden Sock S315), modelis – „Anjie’s Knitted Bead Necklace„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00