SOLACE

Šiltų, ilgų, užmetamų megztinių MZ dienoraštyje matėte tikrai daug ir dar matysite, nes be tokio daikto retą vasarą gali išgyventi, ką jau kalbėti apie žiemą! 

Jurgita savajam išsirinko labai savą spalvą – žalią, bet ne atvirą, o tokią lengvai melanžinę samaninę. Net jei ir nežinočiau jos pomėgių, tą lengvai galima būtų atspėti iš kaukės – jei ji siūta, tai tokia, kuri tinka prie veido ir didžiumos garderobo ;). Plono siūlo Jurgita tikrai nebijo, daugelis matė jos juvelyrinius mezginius, bet savajam šiltajam pasirinkta pati storiausia estiška vilna, kad jau tikrai šiltas ir rimtas ;). Bet – lengvas! Estiška vilna čia sėkmingai konkuruoja su islandiška ;).

Be praktinės pusės, storas siūlas labai gražiai atskleidė ir tekstūrinį audimo raštą, o raiškūs gerų ir išvirkščių akių langeliai suteikė siūlui dar daugiau apimties, kas tokiam švarko tipo daiktui yra labai pliusas. Paprastas modelio kirpimas lėmė jo gražų patrumpintą priekį. Jurgita atsisakė kišenių ir nuo savęs pasikoregavo modelio dydį, atimdama vieną kitą X-ą nuo L, bet esmė liko. Kas sukat galvą dėl naujo šilto megztinio žiemai – gaudykite įkvėpimą!

Jurgitos Žilinskaitės megztas megztinis iš estiškos Aade Long 8/3 vilnos, modelis – „Solace„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00