Švelnių kepurių ir skarelių laikas

Šis įrašas galėtų vadintis ir „Labas, rudeni!”, nes kiek jis bus labas, tiesiogiai priklausys nuo mūsų pasiruošimo. Kai kaklą supa atšiaurūs vėjai, o plaukus merkia lietus, nieks nebelabas, todėl kepurės ir skaros ar šalikai yra šaltojo sezono must-have. Tiek vienų, tiek kitų pasirinkimas yra išties begalinis, bet yra tokie laiko (ir šąlančių galvų bei kaklų) patikrinti hitai, kuriuos patyrusiems mezgėjams verta prisiminti, o naujiems sužinoti, kad jei dar šiltais daikčiukais nepasirūpinote, tikrai nesunkiai ir greitai šias spragas užtaisysite 🙂 .

Baktus skarelė yra tiesiog nemirtingas kaklo šildytuvų topas, mezgasi greitai, negalvojant, ir iš dvigubai mažiau siūlų nei reikėtų tokio pat ilgio šalikui turėsite tokį pat šiltą ir gal dvigubai patogesnį daiktą. Visi kojininiai siūlai pretenduoja būti pasirinktais (Baktuso idėja ir kilo iš tos lentynos 😉 ), bet kaklas ir galva yra vienos jautriausių vietų, kurios taip ir prašosi pačių švelniausių siūlų, ypač po vasaros, todėl šiandieniniai Daivos mezginiai demonstruoja tobulą kojininių siūlų alternatyvą – minkščiausią ir švelniausią merino vilną Schoppel-wolle Edition, dažytą tokiais pat greitais spalviniais perėjimais. Daugelis šių siūlų spalvų – to paties lizdo paukščiai, tai būtų tiesiog griekas tuo nepasinaudoti savoms kombinacijoms 😉 .

Baktuso genialumo verta ir prie jo priderinta kepurė, megzta tuo pačiu ripsu, visą laiką lygiai iki pat suėmimo – visas modeliavimas vyksta žaidžiant skirtingais virbalų dydžiais.

Daivos Palionienės megztas komplektas. Kepurė megzta iš Edition 3.0 2362 (Melsvasis vualis), modelis – „Rikke Hat„. Skarelėje suderinti trys Edition 3.0 atspalviai – 2362 (Melsvasis vualis), 2329 (Pajūrio kavinė) ir 2333 (Ipanema paplūdimys), modelis – „Baktus Scarf„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00