Oskaras iššauna šampaną

„Oskaras iššauna šampaną” – taip vadinasi vienas santūriausių ir patraukliausių naujosios Opal Schafpate X serijos spalvynas. Ir mes prie jo prisidedame, eglute atidarę MZ šventinį sezoną.

IMG 9860 2

Kas blauzdinėmis –

IMG 9851 2

labai gražiu ir labai naudingu aksesuaru, kuris gal kiek primirštas ir stilingas Jolantos derinys tikrai nupūs užmaršties dulkes:),

IMG 9857 2

IMG 0130 2

kas – vyriškomis kojinėmis,

IMG 9867 2

kurios kaip suprantate iš sijono virš jo puikiausiai tiks ir moteriškai giminei, bet santūrūs vyriškiai tikrai neturi tokio gausaus pasirinkimo kojininių siūlų okeane, todėl ši pilkšvai rusva salelė jiems labai draugiška.

IMG 9871 2

 Gražiam margam siūlui jokio įmantraus rašto nebereikia, jis puikiausiai atsiskleidžia paprastame lygiame mezginyje ar persuktų akių stulpelyje, todėl jei neplanuojate ko pamaloninti šiltomis kojomis po eglute, pagalvokite apie ilgą tarpušventį – toks ilgo galvojimo nereikalaujantis ir akims džiaugsmą teikiantis mezginys yra musthave šventiniame projektų krepšelyje:).

IMG 9883 2

Blauzdinės megztos Jolantos Žilinskienės, kojinės – Gražvydės Norkienės. Abi poros megztos iš Opal Schafpate X 9602 (Oskaras iššauna šampaną).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00