KAL su Anna – junkitės kartu!

Visi, kas neturėjo galimybės sudalyvauti šiųmetiniuose Annos kursuose, turi dar vieną progą prisiliesti prie unikalaus šios dizainerės stiliaus naujame KAL’e (knit along – mezgame kartu). Kas sudalyvavo kursuose, turės puikią progą pritaikyti gautas žinias:).

Sokilonga 2 medium2

Kartu bus mezgamas šis modernus lengvas ir skylėtas trapecijos formos šalis. Originalas megztas iš kojininių siūlų (ir yra dar vienas puikus įrodymas, kad kojininiai siūlai yra universalūs ir tinka tikrai ne vien kojinėms!), bet savo versijai galima rinktis kokius tik nori nestorus siūlus – vilnelę, alpaką, medvilnę ar lino ir bet kokius derinius. Visi žinom, šampaną geria tie, kas išdrįsta;).

Sokilonga 1 medium2

Norintys dalyvauti bendrame mezgime, turi užsiregistruoti šioje temoje (taisyklės ten išdėstytos), rinktis siūlus ir imtis darbo. Forumas bus puiki tribūna ir save parodyti, ir kitus pamatyti. Ir gauti visą įmanomą pagalbą visais įmanomais šio šalio mezgimo klausimais. Prisijunkit! (Suspėję iki rugpjūčio 22 dienos, šalio aprašymą gaus nemokamai!)

Sokilonga 3 medium2

Annos Verschik megztas šalis iš kojininių siūlų (vienas jų – Drops Fabel 400) ir nuotraukos.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00