Užmestukas prie jūros

Vasara daugeliui neišvengiamai asocijuojasi su jūra. Tegu ir tradicinė lietuviška vasara (atpratom jau?;)) prie ne visuomet orais lepinančios Baltijos jūros. Rugpjūtį ten bet kokiu metu – pats gražiausias laikas (dažnai ir rugsėjis, bet nedaug kam gyvenimas leidžia tokią prabangą šiuo metu;)).

DSC01014

Tik visiški naivuoliai (ir tai tik pirmą ir paskutinį kartą) gali išsiruošti prie jūros be megztinio. Nekalbu apie šiltas vilnas (jos taip pat turi būti) – bet kokiu metu toks lengvas užmestukas yra tiesiog nepakeičiamas.

DSC01029

Į populiarią formą Tomas sudėjo visą pajūrio peizažo gražumą ir gerumą – dangų, bangas, smėlio kopas…

DSC01044

Linas čia suderintas su plonyčiu alpakos ir šilko deriniu, pastarasis dviejų spalvų ir sudėtas su natūraliu linu gamtos ritmu netolygiais dryžiais.

DSC01034

Spalvos dyžuojasi horizontaliai, kiauraraštis – vertikaliai, suma – gaivus, mielas liesti, krentantis ir pakankamai šiltas drabužėlis.

DSC01055

Galima skvernus paleisti, galima su jais smagiai pasisukti ar susisegti nuskinta gėle – čia jau nieko mokyti nereikia…:)

DSC01076

Tomo Karavaičio megztas užmestukas ir nuotraukos. Siūlai – natūralus nedažytas linas sudėtas su Drops Lace 0100 ir 8105.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00