Geriausias vasaros įvykis

Pamokos vasarą kelia siaubą tik tingiems mokinukams. Sąmoningi suaugę žmonės neretai dalį savo atostogų skiria naujiems dalykams išmokti ir pažinti, nes gerai išmoko kasdieninio gyvenimo pamoką – mokslas yra šviesa. Ir labai didelį džiaugsmą teikianti…

IMG 5609

Vasaromis Mezgimo zona gyvena mezgėjų atostogų ritmu, rūpindamąsi idėjomis ir siūlais kelionėms, šviesiems vakarams ir papildomam laisvam laikui, mokslus atidėdama šaltesniam ir sėslesniam metų laikui. Bet kiekvieną vasarą ir pas mus sušvinta ryški saulė – viešnios iš Estijos Annos Verschik kursai. Kasmet vis kita tema, ši kūrybinga ir dosni dizainerė nestokoja idėjų. Šių metų rugpjūčio 4 dieną 17.30h ji pakvies visus į SKARŲ KONSTRUKCIJŲ kursus.

as 2 medyium2

Skaros – vienas madingiausių, naudingiausių ir populiariausių aksesuarų. Begalė schemų ir aprašymų rasite tiek spaudoje, tiek internete, bet Anna atskleis pačią esmę. Raštą galite parinkti kokį tik patinka, svarbiausia yra suprasti, kokiu būdu padaroma vienokia ar kitokia forma.

Go 2 medium2

Aptartos bus pačios įvairiausios konstrukcijos – nuo paprasčiausio trikampio (kuris taip pat turi visokiausių mezgimo krypčių ir būdų)

Go 4 medium2

iki sudėtingų pusapvalių, pjautuvo ar modifikuotų rombinių formų.

Ligita 2 1 medium2

Pažįstantys dizainerę įvertins jos minimalizmą ir jautrų įsiklausymą į siūlą, 

Lihtne 1 medium2

o įgytas žinias galės pritaikyti savo skoniui, poreikiams ir kūrybiniams polėkiams.

LP 1 medium2

Čia Vilniuje visos gausios skarų kolekcijos nepačiupinėsite, ją galite apžiūrėti Annos Ravelry puslapyje ar jos dienoraštyje.

Sokilonga 3 medium2

Užtai pačios dizainerės galėsite klausti apie visas sudominusias skaras bei raštus.

Sugisaed 6 medium2

Pabaigai atsakau iš karto į du D.U.K. – kursai nemokami ir lietuvių kalba. Iki pasimatymo!

Vahelduv 6 medium2{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00