Lapams krentant mintys apie Kalėdas

{jcomments on}Daugelis, besilankantys MZ, neabejoju, pastebėjo krūvas dėžių ir papilnėjusias lentynas ir nekantriai laukia išsamaus naujienų pristatymo, kurį pažadu artimiausiu metu. Bet prieš tai skubu sutvarkyti dar vieną neatidėliotiną reikalą – paskelbti tradicinius kalėdinius mainus. Šių metų temą nesunku atspėti iš nuotraukų;)) – BEPIRŠTĖS PIRŠTINAITĖS.

1-IMG 9657 medium

Po praėjusių metų mainų (įspūdingų beje, kaip visuomet), kurie buvo skirti namų aksesuarams, šiais metais nusprendėm išrinkti daiktą nedidelį ir aiškų, nes streso mūsų gyvenime ir taip per akis, o ir laiko prie didžiąsias metų šventes nei galvos sukimui, nei mezgimui per daug neturime niekas. Juk pagrindinis mainų tikslas yra šventė, siurprizas ir kalėdinės nuotaikos injekcija visam gruodžio mėnesiui, o tam nereikia nieko grandiozinio… 

IMG 0008

Taisyklės ir tvarka nesikeičia:). Norintys dalyvauti SPALIO 27, ketvirtadieninio klubo metu traukia burtus. Kiekvienas dalyvis turi surašyti ant A4 lapo (būtinai, kad visų lapai būtų vienodi!) šiuos dalykus:

1. Vardą, pavardę, el.paštą, telefoną;
2. Delno apimtį (tai turbūt vienintelis reikalingas išmatavimas);
3. Savo skonius ir pageidavimus – kokio švelnumo siūlą toleruojat, ką mėgstat, kokių spalvų neįsivaizduojat savo garderobe ir be kokių negalėtumėte gyventi ir t.t. ir pan.
4. Dar ką nors apie save, kad jums mezgantis žmogus geriau orientuotųsi ir taikliau taikytų; šis punktas nėra būtinas, bet labai pageidautinas, ypač dalyvaujančių pirmus kartus ir rečiau pasirodančių MZ.

Jono pirstines 007 medium2

Šventė – apsibraukiam kalendoriuje raudonai – vyks tradiciškai pirmą gruodžio ketvirtadienį 17-19 val., šiais metai tai bus GRUODŽIO 1 DIENA. Turbūt nereikia sakyti, kad visų, ištraukusių lapelius, dalyvavimas tą dieną su padaryta dovanėle būtinas. Tegu tai tik žaidimas, bet jis turi visiems sukelti tik pačias geriausias emocijas:). 

Rugsėjo pirštinės

Apie bepirštes pirštinaites tai gal daug ir nekalbėsiu, jų modelių nesunkiai prisikursite patys, rasite begalinę jų pasiūlą knygose ar internete. Nuo modernių ir grafiškų, kaip Dalios sūnui megztos „Rock Strata Mitts„, laisvos formos dizainerės Lee Meredith mezginių iki visai klasikinių ir minimalistinių, kuriose pirmu smuiku groja siūlas. MZ jums taip pat gali pasiūlyti net du modelius: „Rugsėjo pirštinės” ir „Hortenzijos„.

1-IMG 6818

Rinktis iš tikrųjų yra kur ir iš ko, pabaigai įkvėpimui – graži Agnės kolekcija:

IMG 9754 medium2 IMGP8631 medium2
sam 1196 medium2 sam 1328 medium2

 Smagaus šventinio pasiruošimo!

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00