Raudona bedugnė

Kai matau ar galvoju apie šį megztuką, vienintelė ir pagrindinė mintis galvoj – SPALVA! Tokia gili, turtinga, magiškai traukianti raudona, kad gaudydavau šio megztuko gabaliukus kiekvienoje Daumantės instagram paskyros nuotraukoje.

Smagiausia, kad šitą stebuklingai įtraukiančią spalvą ji rinkosi ne pati, o draugė iš karšto taško, aka MZ, siuntė pasiūlymus. Raudona spalva buvo pačios Daumantės pageidavimas, bet kaip visi žinom, raudona raudonai nelygi. Draugė rinko, fotografavo, derino, po to išsiuntusi visus rastus variantus Daumantei ir išsirinkusi reikalingus siūlus sau atsisveikino ir… po kelių minučių sugrįžo atgal. Draugė liepė pirkti 😉 .

Ir panašu, kad nuotoliniu būdu išsirinkti siūlai tapo ne kate maiše, o aukso puodu (na, gamintojas irgi yra tam tikra garanto forma, neneigsiu), nes megztukas nusimezgė – mano akimis žiūrint iš šono – kosminiu greičiu. Ir labai džiugina ❤.

Tokiam ryškiam rūbui bet koks modelio įmantrumas būtų ryškiai perteklinis, čia jau medžiagos solo partija. Tereikia gero, madingo ir nešiojamo, silueto, o tokius 110% užtikrina PetitKnit modeliai 🙂 .

Daumantės Strelčiūnienės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – Isager Spinni 32 kartu su Isager Silk Mohair 32, modelis – „Sonja Sweater„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00