Alb lino papildymas

Kaip galvosite apie siūlus naujam šilto sezono megztukui, šalia medvilnės ir jos derinių prisiminkite Alb lino (85% vilna, 15% linas, 100 g ~ 400 m) siūlą, kuriame vilna dera su linu, sukurdama ir pakankamai nestorą, ir komfortabilaus šiltumo, ir tvirtą, gražiai krentantį, malonų nešioti bei megzti (kas yra visai ne paskutinės svarbos dalykas!) siūlą. Megztukas iš jo iš tiesų bus ne tik šiltam sezonui, bet visiems kitiems, kai norėsis mielos prie kūno šilumos be nukrypimų į ekstremalų storį ar su pūkine striuke konkuruojančia termo galia.

Vilna, esanti siūlo sudėtyje, yra pakankamai švelni ir lygi, kad būtų nešiojama be jokio apsauginio apatinio sluoksnio, linas užtikrins ilgesnį mezginio gyvenimą ir dailų kritimą, todėl prisiminkite Alb lino ne tik galvodami apie megztukus, bet ir apie skaras, sukneles ar sijonus. Ir nors aš gana skeptiškai žiūriu į grynai natūralios kilmės kojininių siūlų sudėtį, jau ne iš vieno žmogaus girdžiu apie puikias kojines iš šio siūlol

Balintas linas suteikia siūlui dailų nelygios spalvos efektą ir tų spalvų MZ lentynose yra gerokai daugiau, nei tik atvažiavęs dramatiškas juodai bordo duetas ir subtilus rausvai pilkas 🙂 .

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00