Šilti linkėjimai iš Farerų salų

Šiuo metu mes visi tik ir svajojame apie šiltą saulę bei žalumą aplinkui, o ne apie naują šiltą megztinį, bet tiesa ta, kad pavasaris be šilto megztinio nėra toks jau ir šiltas 😉 . Kitas svarbus dalykas mezgime yra laikas – viskas čia turi būti planuojama iš anksto. Posakis „Vasarą ruošk roges žiemai” tinka visais gyvenimo atvejais, bet mezgimui turbūt ypatingai dėl jo proceso lėtumo. Tai atsisiųsdami pačiose kalendorinio pavasario išvakarėse naują siuntą pačios šilčiausios vilnos iš Farerų salų – Sirri 5/2 (100% vilna, 100 g ~ 250 m) – mes nevėluojame, o apdairiai žvelgiame į priekį. Ši vilna yra ypatingai populiari šiltoms raštuotoms pirštinėms, kurias reikia ruošti vasarą, o planuoti – dabar 🙂 .

Sirri siūlai iš kitų išsiskiria savo ryškių švarių spalvų palete, ypatingai gerai atrodančia labai pūkuotame vilnoniame pavidale,

bet pirštines (ir ne tik) mezgančius turbūt labiausiai pradžiugins natūralių spalvų papildymas, kurių šviesių jau labai trūko, o ypač seniai nematyta balta. Būtent iš jos dažniausiai yra mezgamos pirmos vilnonės kojinaitės kūdikiams (tos, graužiančios masažuojančios), tai visos būsimos mamos ir močiutės, nepraeikite pro šalį!

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00