Admiral daugialypis

Įvairios mezgimo priemonės pertraukė mūsų kojininių siūlų naujienas, tai po nedidelės pertraukėlės tęsiam 🙂 . Ir šį kartą siūlai kojinėms atkeliavo iš Vokietijos, tik kito gamintojo – Schoppel-wolle.

Admiral (75% vilna, 25% suyrantis poliamidas, 100 g ~ 420 m) yra klasikinis kojininis siūlas (naujovė jo gal tik ekologiškas sintetinis priedas), kuris įvairiai dažomas ir visos tos kolekcijos yra puikiai derinamos tarpusavyje.

Ir ne tik tarpusavyje. Didžioji dalis margųjų Admiral RDruck (šioje siuntoje esantys Kivi kokteilis (antra nuotrauka) ir Piktas nykštukas (trečia) tai tikrai) dera ir su kitu – grynos merino vilnos Life Style siūlais, dažytais lygiai tomis pačiomis spalvomis ir raštais. Jei kartais užsinorėtumėte vilnonės kepurės ar švelnios skarelės priderintų prie kojinių.

Tenesuklaidina jūsų kiek kita Admiral Tweed bunt (78% nauja vilna, 19% suyrantis nailonas, 3% viskozė, 100 g ~ 420 m) sudėtis, reikalą keičia tik tvidui būdingi spalvoti spurgeliai – visi Admiral yra to paties lizdo paukščiai, viskas derinama, maišoma, kombinuojama. Įkvėpimo!

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00